Mimaki JVX 400 LX

0.00лв.лв.
Цените са без ДДС
Принтери от серия JV400LX
 
Един нов, по-екологичен, чист и работещ при по-ниска температура принтер.
 
Тази иновативна и нова технология вградена в  Mimaki JV400LX латекс принтер отговаря на нарастващите изисквания на пазара, като тя осигурява работа при по-ниска температура в процеса на печат, същевременно е по-енергийно ефективна и  предоставя спиращо дъха качество на печат, с още по-широка цветова гама, използвайки по-екологични мастила и също така е първият в света латекс принтер, който разполагат с бяло мастило
 
JV400-130/160LX предоставя :
 
Иновативни, по-екологично чисти латексови мастила.
Първото в света Бяло латекс мастило на водна основа
Бързосъхнещи мастила за подобряване на производителността.
6 цветен печат (CMYK, Orange и Green) плюс бяло мастило.
Работа на принтера при по-ниски температури, при които мастилото се втърдява (60 градуса по Целзий или по-малко), което позволява по-голяма гъвкавост при избор на медиите.
Изключителна дълготрайност на печата за външни или вътрешни приложения.
Качествено  произведена продукция със скорост на печат до 18 kв.м. на час. 
Избор на две печатни ширини (1371 мм. или 1620 мм). 
Подобрена променлива dot print технология осигуряваща минимална разделителна способност с размер на точката от само 4 пиколитра.
 
Приложения:
 
Печат на означения за външна и вътрешна употреба, печат върху медии за декорация на витрини, печат на изображения за POS и POP, печат върху прозрачно PET фолио, както и върху удароустойчиво защотно фолио за стъкло, както и върху много други.

Печата върху:

PVC фолио, винил за печат (фронтлит и беклит), хартия със син гръб, непромазани медии като хартия и текстил, както и всички медии успешно печатани с машини с екосолвентни мастила.

Вземи брошура с пълните технически характеристи от бутон ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Технически характеристики