Мастилата на MIMAKI с Greenguard Gold сертификат

27.04.2021

 

По-голямата част от ежедневното въздействие на химикали върху хората се случва чрез въздуха. Навсякъде в заобикалящата ни среда, особено на закрито, ние сме под въздействието на 50 до 100 летливи органични съединения (ЛОС), някои от които може да имат краткосрочни или дългосрочни неблагоприятни последици за здравето.

Именно от съображения за безопастност Greenguard Gold Certification има по-строги критерии за сертифициране към производителите, за да гарантира, че даден продукт е приемлив за използване в затворени среди.

Продуктите, които са получили сертификат GREENGUARD GOLD, са доказани, че отговарят на някои от най-строгите световни стандарти за химически емисии. По този начин те работят за намаляване на замърсяването на въздуха в затоверените помещенията и същевременно помагат за създаването на по-здравословна вътрешна среда за хората. Желаем да Ви информираме, че мастилата на Mimaki притежават сертификат Greenguard Gold. Зеленото лого удостоверява, че продуктът има ниско съдържание на химикали.