ФОЛИО ЗА ЛЕСЕН МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

20.06.2021
 

DOTTY PVC & DOTTY PET

Декорирането с Dotty е по силите на всеки: нула мехурчета, нула проблеми!

Цяла линия самозалепващи се филми с лепилни точки за дигитален печат, лесни за нанасяне, интелигентни за отлепване и преместване.

Продуктите с лепилен слой на точки не образуват въздушни мехурчета, пестят време и позволяват на пространството да измени външния си вид на мига.

624 000 микроскопични точки лепило на квадратен метър, които създадат уникална геометрия, способна да гарантира мощно захващане. Осигурява безопасно предотвратяване на въздушни мехурчета, както и моментално преместване при нужда.

 

DOTTY-PET

Самозалепващо ПОЛИЕСТЕРНО фолио – бяло и прозрачно, с лепилен слой на точки.                                                                                                              

Не се нагъва, не се свива, PVC-free, намалява разходите за мастила до 60%, супер плоска повърхност, ярки цветове, подходящо за латекс.

Самозалепващо ПОЛИЕСТЕРНО фолио – бяло и прозрачно, с лепилен слой на точки.                                                                                                              

Не се нагъва, не се свива, PVC-free, намалява разходите за мастила до 60%, супер плоска повърхност, ярки цветове, подходящо за латекс.

  • Изключителна стабилност (както термична, така и размерна) за използване при всяко критично приложение.
  • Не се разтяга, дори когато е подложен на най-екстремните температурни условия.

Предназначен за използване на закрито и на открито: 100% екологичен (щадящ природата). Не е опасен за деца. Изключителни възможности за печат с Latex и UV оборудване. Идеален за поставяне на реклама върху стъкло, изложено на слънце, в търговски центрове, летищни терминали, железопътни гари и за всякакъв вид рекламни материали.

 

DOTTY-PVC

Самозалепващо фолио – бял мат – бял гланц – прозрачно, с лепилен слой на точки.

Лесно се залепва и отлепва. Подходящо за печат с латекс, екосолвент или UV.

  • Лесно за нанасяне фолио и без балончета.
  • Удобно за печат и изрязване с всякаква технология.
  • Оптимално разпръскване на точките от лепило по материята, за да се улесни отстраняването.

Проектиран за вътрешна употреба. Директно за печат. Идеален за интериорна декорация на търговски центрове, шоуруми, магазини, търговски изложения, хотели, конгреси и др.

Поставяне и премахване бързо и лесно!

 

MAGNETO & FERRO

Magnet & Ferro е гама от магнитни и феро продукти, които коренно променят подхода към оборудването и декорацията на вертикални повърхности.

Благодарение на изключителната динамика и гъвкавост, с които е възможно да се обновят графиките и да се преобразят изцяло или частично повърхности, тези продукти са страхотен съюзник за декорациите на стени и панели.

Продуктите от гамата Magnet & Ferro са подходящи за екоразтворител, латекс, UV и ситопечат.

Любимият избор, когато става въпрос за актуализиране на цялостния облик на едно пространство. Както и за бързо обновяване, без помощта на квалифициран персонал.

Преобразяването на цялостния облик на дадено пространство за няколко минути и автономното актуализиране на графиките вече са възможни: достатъчно е да нанесете или просто да отнемете слоеве отпечатан Ferro Film от магнитната основа, с която стените и панелите са подготвени.

 

WALLY with NANO-DOTS

Замисляли ли сте се как да залепите графики към дадена плоска повърхност, без да я наранявате? Тогава се запознайте със света на WALLY, истинския стикер за преместване, който не очаквате.

WALLY винил е иновативна опора в самозалепващ се PET материал без лепило, която е оборудвана с технологията Nano-Tack. Предназначена да се прилага върху всички гладки повърхности и без използването на методи за поставяне.