Ние сме „Виском БГ” АД - сплотен екип от професионалисти с над десет годишен опит в областта на полимерните продукти. През годините ние натрупахме много опит и се изградихме като надежден и лоялен доставчик на материали за външната и вътрешната реклама. Изградихме портфолио от основни групи продукти като:

 

  • Полимерни плоскости от PMMA, PVC, PS, PC, PE, PET и други.
  • Полимерни фолиа за дигитален печат, изработка на надписи и табели, облепяне, брандиране и други.
  • Промазани текстили с PVC за дигитален печат.
  • Промазани текстили с PVC за изработка на тенти, покрива, ветроупорни завеси, напрегнати и архитектурни конструкци.
  • Машини за обработка на предлаганите от нас материали, като фрези, лазери, принтери за дигитален печат, плотери, машини за високо честотна заварка на промазани текстили, машини за монтаж на аксесоари, както и консумативите към тях.

 

В продължение на годините работа и опит, ние намерихме приложение на продуктите включени в нашето портфолио в областта на различните видове индустрий, като производството на мебели, машиностроене, осветление, интериорен дизайн, като и в строителството.

 

Нашето мото е „Познанието е Нашата Сила”, познание, което ние натрупахме с години опити, както в областа на видовете материали, които предлагаме в нашето портфолио, така и по отношение на техните свойста, характеристики, начини и методи на обработка.

 

Познание, което винаги сме готови да  споделим с нашите клиенти в името на производството на висококачествени и иновативни продукти.

 

Символ на нашите възможности е търговската марка  на която „Виском БГ” АД е собственик. GЕКО TM   e разпознаваема търговска марка, както в България, така и в Румъния и Македония.

 

„Виском БГ” АД предлага на своите клиенти, съпътстващи продажбата услуги като:

 

  • Рязане на плоскости по точен размер. За целта разполагаме с високопроизводителен пакето-разкройващ циркуляра, който ни позволява да предлагаме бързо производство на голям брой нарязани по формат листи с изключително качество на разането.
  • Доставка на закупените от клиента материали.
  • Консултация относно приложимоста и обрабоката за закупените материали.